herkesburada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
herkesburada

herkesburada SeN nErDeSiN

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sitede Anket Açamıyorum Diyeenler

3 posters
YazarMesaj
Dilara_Avril
Admin
Dilara_Avril

Kadın Mesaj Sayısı : 340

Sitede Anket Açamıyorum Diyeenler Empty
MesajKonu: Sitede Anket Açamıyorum Diyeenler   Sitede Anket Açamıyorum Diyeenler Icon_minitimeCuma Tem. 06, 2007 2:39 pm

Arkadaşlar anket acmak icin öncelikle new topic yani yeni konu gönder anlamına gelen alete tıklatın.daha sonra konunuz ismini yazın ve asagıya inin oorada seceneklerin altında anket ekle var yanda + ve - tusları var +sıysa basın eksiyse anket zaten cıkar.Daha Sonrada anket sorusunu girin sıkları yazın (alt alta)ve anket icin gün belirleyin daha sonrada hayır ve evet sıkkları var bunlardan birini secin(bu sıklarınanlamı birden cok sıkkı isaretleme bunu isityorsanız istiyorsanız evet istemiyorsanız hayır) ve yukardaki Önizlemenin yanındaki send tusuna basın anlamayan olursa resimli anlatım yaparım
https://herkesburada.canadian-forum.com
gd_kubra
Üye
Üye
gd_kubra

Kadın Mesaj Sayısı : 21

MesajKonu: Geri: Sitede Anket Açamıyorum Diyeenler   Sitede Anket Açamıyorum Diyeenler Icon_minitimePaz Tem. 08, 2007 6:21 pm

TŞK BİLGİ İÇİN
BsM
Moderatör
Moderatör
BsM

MesajKonu: Geri: Sitede Anket Açamıyorum Diyeenler   Sitede Anket Açamıyorum Diyeenler Icon_minitimePaz Ağus. 26, 2007 8:19 pm

p. için saol bnm sitede en çok yaptıım iş Very Happy:D:D:D

Sitede Anket Açamıyorum Diyeenler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-