herkesburada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
herkesburada

herkesburada SeN nErDeSiN

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yabancı Rock Starları

2 posters
YazarMesaj
Dilara_Avril
Admin
Dilara_Avril

Kadın Mesaj Sayısı : 340

Yabancı Rock Starları Empty
MesajKonu: Yabancı Rock Starları   Yabancı Rock Starları Icon_minitimePerş. Tem. 05, 2007 10:26 pm

burada birçok rock starı bulabilir ve ekleyebilirsiniz

En son tarafından Perş. Tem. 05, 2007 11:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
https://herkesburada.canadian-forum.com
Dilara_Avril
Admin
Dilara_Avril

Kadın Mesaj Sayısı : 340

MesajKonu: Geri: Yabancı Rock Starları   Yabancı Rock Starları Icon_minitimePerş. Tem. 05, 2007 10:27 pm

Marliyn Manson

Marilyn Manson, gerçek adıyla Brian Warner, 1969'da Canton Ohio'da epey dindar bir ortamda dünyaya geldi. Ufak tefek zayıf Brian hemen her gün mahalledeki çocuklardan dayak yiyordu. 8 yaşındayken komşusunun tacizine uğramıştı, ailesi de ona yardim amacıyla onu pahalı bir katolik okuluna gönderdiler. Bu sayede Brian daha da nefret edilen bir çocuk haline geldi. Her gün katolik dini üzerine dersler görüyor, çıkışlarda da dövülüyordu ve evde sapık bir büyükbabası vardı. Brian içinde biriken tüm öfke ve tepkiyle müziğe yöneldi.

"Eğer o zaman müziği keşfetmeseydim şimdiki durumum çok daha farklı olurdu ve büyük ihtimalle çok daha karanlık. Jeffrey Damher ve Richard Ramirez gibi seri katillerin yaşamlarını okudum ve onları anlayabiliyorum. Onların nereden geldiklerini ve ne yaşadıklarını anlıyorum ve aramızdaki fark benim bir dereceye kadar kendimi ifade edecek bir çıkış yolu bulmuş olmamdan başka birşey değil. Onlar bunu yapamadılar. Belki de yaptığımız tek şey bir yardim ve ilgi çağrısıdır yalnızca, tek fark ise bu çağrının aldığı biçim." demiş Manson
https://herkesburada.canadian-forum.com
BsM
Moderatör
Moderatör
BsM

MesajKonu: Geri: Yabancı Rock Starları   Yabancı Rock Starları Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 10:41 am

paylaşım için saol

Yabancı Rock Starları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-