herkesburada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
herkesburada

herkesburada SeN nErDeSiN

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

hikaye tamamlama

4 posters
YazarMesaj
ceza_gozde
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
ceza_gozde

hikaye tamamlama Empty
MesajKonu: hikaye tamamlama   hikaye tamamlama Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 11:28 am

şimdi ben bir hikaye vercem ama yarım bırakcam allttaki kafasına göre tamamlıcak bu böle devam etcek ben hikaytey veriyorum:

Amerika’da, müebbet hapis cezasına çarptırılan bi adam, sabah akşam hapishaneden kaçmanın yollarını düşünüyomuş. Bi gün bahçede volta atarken gardiyanların bi tabutu cenaze arabasına yüklediğini görünce nihayet aylardır aradığı fikri oracıkta bulmuş. Burası büyük bi cezaevi olduğu için her hafta mutlaka 2-3 kişi Tanrı’nın rahmetine kavuşuyomuş. Mahkum, gardiyanlardan birine, cenaze olduğu bi gün tabuta konularak kaçırılması karşılığında epey yüklüce para teklif etmiş. Gardiyan korktuğundan başta biraz mızırdanmış ama sonra paranın cazibesine kapılıp kabul etmiş. Gardiyan adama, gece cenazelerin bekletildiği yerin anahtarından yaptırıp vermiş. İlk cenazede adam tabutun içine girecekmiş. Cenaze defnedildikten sonra da, gece gardiyan gelip adamı mezardan çıkaracakmış.

Plan aynen uygulamaya konmuş. Kaçma ateşiyle yanıp kavrulan mahkum ölüye aldırmadan sıkış tepiş tabutun içine girmiş. Sabah da gardiyanlar tabutu cenaze arabasına yüklemişler ve mezarlığa götürüp laf olsun diye yapılan bir dini törenle gömmüşler.
raphastasi
Üye
Üye
raphastasi

hikaye tamamlama Empty
MesajKonu: Geri: hikaye tamamlama   hikaye tamamlama Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 12:20 pm

sonra saatler geçmiş ama gardiyan gelmemiş adamındfa cebinde çakmak varmış bir yakmış yanında yatan ölü gardiyan desem biter o zaman ben gerçeği sallıyım yeni koyyım

gardiyan gelmiş adamı çıkartmış sonra ikiside kendi yollarına gitmişler
BsM
Moderatör
Moderatör
BsM

hikaye tamamlama Empty
MesajKonu: Geri: hikaye tamamlama   hikaye tamamlama Icon_minitimePerş. Ağus. 02, 2007 12:45 pm

gardiyan mahkumun ölüyle beraber olduğunu biliomuş.Gardiyan ölülerden korktuğu için gitmemiş para cebine kalmış mahkumda tabutun içinde ölmüş. Very Happy:D
grkn_ceza
Admin
grkn_ceza

hikaye tamamlama Empty
MesajKonu: Geri: hikaye tamamlama   hikaye tamamlama Icon_minitimeÇarş. Ağus. 08, 2007 12:09 pm

ölmüş cenazeyi imam izinde olduğu için papaz kaldırmış

hikaye tamamlama
1 sayfadaki 1 sayfası