| pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız | |
|
|
pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız | evet | | 43% | [ 3 ] | hayır | | 57% | [ 4 ] |
| Toplam Oylar : 7 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
SoYtArI Kıdemli Üye
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 06/07/07
| Konu: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız Cuma Tem. 20, 2007 12:42 pm | |
| hayır değilim olmamda köpeğe saldırgan olmasını öğretirsen tabe saldırgan olur öğretme köpeğin saldırgan olmasın kardeşim alla alla köpeği saldırgan eğitenler yaşamasın bence | |
|
| |
Rap_rock Yorgun Üye
Mesaj Sayısı : 435 Yaş : 30 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 05/07/07
| Konu: Geri: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız Cuma Tem. 20, 2007 12:44 pm | |
| iyide o köpeğin zaten doğasında var o ya yaşasınlar ama türkiye'de beslemesinler yasak kardeşim alın kuçunuzu gidin!!! | |
|
| |
grkn_ceza Admin
Mesaj Sayısı : 905 Yaş : 34 Nerden : İZMİR underground Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız Cuma Tem. 20, 2007 1:14 pm | |
| türkiyede yasak değil başka ülkelerde yasak biizm ülkemizde insana değer verilmiyoki yasak olsun o iğrenç aşalık köpekleride def etsinler ülkemizden neyine senn pitbul yha al başka bişey yooooo hayır hava atcak yha pitpul var bende die ondan ..........çok sinirlendim yha öykü hanımada ageçmiş olsun bu arada | |
|
| |
SoYtArI Kıdemli Üye
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 06/07/07
| Konu: Geri: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız Cuma Tem. 20, 2007 1:18 pm | |
| ben size katılmıorum her köpeğin ısırma saldırma huyu wardır ama onu yerinde kullanmasını sağlayan da besleyenidir size katılmıorum bence beslensin ama besleyende saldırgan yetiştirmesin | |
|
| |
grkn_ceza Admin
Mesaj Sayısı : 905 Yaş : 34 Nerden : İZMİR underground Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız Cuma Tem. 20, 2007 1:26 pm | |
| de get yhaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
Rap_rock Yorgun Üye
Mesaj Sayısı : 435 Yaş : 30 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 05/07/07
| Konu: Geri: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız Cuma Tem. 20, 2007 1:55 pm | |
| - grkn_ceza demiş ki:
- türkiyede yasak değil başka ülkelerde yasak biizm ülkemizde insana değer verilmiyoki yasak olsun o iğrenç aşalık köpekleride def etsinler ülkemizden neyine senn pitbul yha al başka bişey yooooo hayır hava atcak yha pitpul var bende die ondan ..........çok sinirlendim yha öykü hanımada ageçmiş olsun bu arada
Öyükü hanım kim ya | |
|
| |
avril_ceren Kıdemli Üye
| Konu: Geri: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız C.tesi Tem. 21, 2007 9:26 am | |
| Bu anketi cevaplamicam aslında ikiside sıkkı olsaydıda güzel olurdu çünkü ben hem evet hem hayır diyorum(ikiside.) | |
|
| |
cezaLI Misafir
| Konu: Geri: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız Ptsi Ağus. 13, 2007 5:54 pm | |
| |
|
| |
cashflow Üye
| Konu: Geri: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız Çarş. Ağus. 15, 2007 4:10 pm | |
| SOYTARIYA KATILIORUM!!!!!!!!! | |
|
| |
BsM Moderatör
| Konu: Geri: pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız Çarş. Ağus. 15, 2007 8:31 pm | |
| saol yhaa yanlız olmadığımı bilmek süper bişi teşekkürler | |
|
| |
| pitbul cinsi köpeklerin yaşamasına karşımısınız | |
|