herkesburada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
herkesburada

herkesburada SeN nErDeSiN

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

güzel smsler

3 posters
YazarMesaj
WINGS_OF_DEATH
Üye
Üye
WINGS_OF_DEATH

güzel smsler Empty
MesajKonu: güzel smsler   güzel smsler Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 9:10 pm

Sen Tanrıya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin

Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan..

NE ORHAN NE FERDI KIMSE BILMEZ BENDEKI DERDI SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA ""NEREDEN SEVDIM O ZALIMI!""

BENI YUREKLENDIRECEK BIR SOZ SOYLE, ŞEHRIN TUTSAKLARINI SALAYIM KALBIMDEN, BENI YUREKLENDIRECEK BIR SOZ SOYLE, KURSUNU BEYNIME SIKAYIM OYLESINE.,

SERSERILER NE AGLAMAYI NEDE SEVMEYI BILIRMIS, OLAKI SEVDI BIR KEZ SEVERLERMIS VE OLAKI AGLADI GOZYASININ DUSTUGU YERDE OLURLERMIS.

Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!

Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?

HATALIYSAM CEP TELEFONUNA HATA YAZIP BIR BOSLUK BIRAK 9999'A GONDER HATASIZ KUL OLMAZ MELODISI CEBINIZE GELSIN.

Yapraklar sararip düserken yere, o güzel gözlerini çevir göklere, hergün istemem, yilda bir kere,adimi anmayi sakin unutma.

BİLİNMEYEN DİYARLARDA YÜRÜYORUM UNUTULMAK KORKUSUYLA HER AN AĞLIYORUM RÜYALARIMDA.BENİ VURSUNLAR AMA SANA DOKUNMASINLAR....

Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense...

Eğer kişi; hem akıllı hemde çalışkan ise takdir et, akıllı değil, çalışkan ise dikkat et, akıllı olup tembel ise ikaz et, hem akılsız hem de tembel ise imha et..

Gülmek senin için bir tutku olsun,bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun.

Ölümden değilde ölümlerden korkarım,çünkü ilkinde ben varım,ikincisinde sevdiklerim

BİRİNİ ÖZLEMENİN EN KÖTÜ YOLU YAN YANA OLDUĞUN HALDE ONU HİÇBİR ZAMAN ELDE EDEMEYECEĞİNİ BİLMENDİR

Adımız Ezanla Konuldu Sadece Ama Sadece Sela İle Silinir...

Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti..Çünkü sen benim için daima tektin..

Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya... insan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç... Ben gördüm o da sensin

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe dokunmaya benzer! Sen o suya yazı yazdın şimdi güneşim doğmasını bekle!!!

En feci olay:"yanlızlık", En acı olay:"ölüm", en üzüntülü olay:"unutulmak", En soğuk cevap:"hayır", Fakat en sıcak kelime:"seni seviyorum",En önemli şey:"SEN".

Susulacak yerde konuşmak aptallık, konuşulacak yerde susmak korkaklıktır

Benim Sevdsamda Büyük Olur Öfkemde

Ben Seversem DESTAN
Kızarsam KATLİAM Olur

Dünyada bir cok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz,Kimi aglayip kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor

Rüyalarin en güzelini görürken Allah'in seni korumasi için gönderdigi melegin kanatlari öyle büyük olsun ki;en masum aninda sana kimseler zarar veremesin

Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim.......
SoYtArI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
SoYtArI

güzel smsler Empty
MesajKonu: Geri: güzel smsler   güzel smsler Icon_minitimeSalı Tem. 24, 2007 4:58 pm

AdImIz EzAnLa KoNuLdU sAdEcE aMa SaDeCe SeLa İlE Silİnİr

harbi kafmış

p.için saolll
Rap_rock
Yorgun Üye
Yorgun Üye
Rap_rock

Kadın Mesaj Sayısı : 435

güzel smsler Empty
MesajKonu: Geri: güzel smsler   güzel smsler Icon_minitimeSalı Tem. 24, 2007 6:21 pm

çok saol satan

güzel smsler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-