Sen Tanrıya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin
Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan..
NE ORHAN NE FERDI KIMSE BILMEZ BENDEKI DERDI SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA ""NEREDEN SEVDIM O ZALIMI!""
BENI YUREKLENDIRECEK BIR SOZ SOYLE, ŞEHRIN TUTSAKLARINI SALAYIM KALBIMDEN, BENI YUREKLENDIRECEK BIR SOZ SOYLE, KURSUNU BEYNIME SIKAYIM OYLESINE.,
SERSERILER NE AGLAMAYI NEDE SEVMEYI BILIRMIS, OLAKI SEVDI BIR KEZ SEVERLERMIS VE OLAKI AGLADI GOZYASININ DUSTUGU YERDE OLURLERMIS.
Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!
Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?
HATALIYSAM CEP TELEFONUNA HATA YAZIP BIR BOSLUK BIRAK 9999'A GONDER HATASIZ KUL OLMAZ MELODISI CEBINIZE GELSIN.
Yapraklar sararip düserken yere, o güzel gözlerini çevir göklere, hergün istemem, yilda bir kere,adimi anmayi sakin unutma.
BİLİNMEYEN DİYARLARDA YÜRÜYORUM UNUTULMAK KORKUSUYLA HER AN AĞLIYORUM RÜYALARIMDA.BENİ VURSUNLAR AMA SANA DOKUNMASINLAR....
Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense...
Eğer kişi; hem akıllı hemde çalışkan ise takdir et, akıllı değil, çalışkan ise dikkat et, akıllı olup tembel ise ikaz et, hem akılsız hem de tembel ise imha et..
Gülmek senin için bir tutku olsun,bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun.
Ölümden değilde ölümlerden korkarım,çünkü ilkinde ben varım,ikincisinde sevdiklerim
BİRİNİ ÖZLEMENİN EN KÖTÜ YOLU YAN YANA OLDUĞUN HALDE ONU HİÇBİR ZAMAN ELDE EDEMEYECEĞİNİ BİLMENDİR
Adımız Ezanla Konuldu Sadece Ama Sadece Sela İle Silinir...
Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti..Çünkü sen benim için daima tektin..
Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya... insan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç... Ben gördüm o da sensin
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe dokunmaya benzer! Sen o suya yazı yazdın şimdi güneşim doğmasını bekle!!!
En feci olay:"yanlızlık", En acı olay:"ölüm", en üzüntülü olay:"unutulmak", En soğuk cevap:"hayır", Fakat en sıcak kelime:"seni seviyorum",En önemli şey:"SEN".
Susulacak yerde konuşmak aptallık, konuşulacak yerde susmak korkaklıktır
Benim Sevdsamda Büyük Olur Öfkemde
Ben Seversem DESTAN
Kızarsam KATLİAM Olur
Dünyada bir cok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz,Kimi aglayip kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor
Rüyalarin en güzelini görürken Allah'in seni korumasi için gönderdigi melegin kanatlari öyle büyük olsun ki;en masum aninda sana kimseler zarar veremesin
Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim.......