gd_kubra Üye
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 31 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti! Paz Tem. 08, 2007 12:02 pm | |
| GORA filmine hazırladığı müziklerle tanınan rap'çi Sagopa Kajmer, şarkılarında ve konserlerinde kendisine ve eşine küfürler eden rap'çi Ceza ve kardeşi Ayben'i savcılığa şikayet etti.Kuvvetmira'nın kurucusu Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz), yedi yıl öncetanışıp iyi arkadaş olduğu, elektrik işçisiyken kendini rap'in içindebulan Ceza (Bilgün Özçalkan) ve onun rap'çi kardeşi Ayben Özçalkanhakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Takma adını, Mısır piramitlerinin içindeki hava sirkülasyonunuaraştıran bir bilginden alan Sagopa Kajmer, Bakırköy CumhuriyetSavcılığı'na verdiği dilekçede, Ceza ve Ayben'in, küfürlü müzikleryaparak kendisi ve eşi Kolera'yla (Esen Özyavuz) uğraştıklarınıbelirtti. Bir dönem Ceza'nın Med Cezir ve Rap Star albümlerininmüziklerini yaptığını söyleyen Sagopa Kajmer, ikilinin takma ismiyle"Salako" diye dalga geçtiklerini belirtti. Sagapo Kajmer, Ceza ve Ayben'in, görüntülerini 11 Şubat'ta internetsitesi YouTube'a verdikleri bir konserlerinde "salako Kajmer. Senis..... etmeye geliyorum oğlum. P..t, şerefsiz, g.... v.s." ifadesinikullandıklarını, bu kadar küfür ve hakaretin bir karşılığının olmasıgerektiğini dilekçesinde vurguladı. 2003'teki bir İsveç konserindeCeza'yla aralarının açıldığını söyleyen Kajmer, "Dönüşte, o zamanki kızarkadaşım, şu anki eşime, çok ağır küfürler ettiler. Olay artık namusdavasına dönüşmüştür. Şikayetçiyim. Uzlaşmayı isterlerse kabuletmiyorum. Ayben de rapçi ve eşimi gözden düşürüp, tek kalmakistemektedir" iddiasında bulundu. | |
|
Rap_rock Yorgun Üye
Mesaj Sayısı : 435 Yaş : 30 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 05/07/07
| Konu: Geri: Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti! Paz Tem. 08, 2007 2:56 pm | |
| Ya bu saloko kajmer olayını biliyodum youtube da videosunu izlemiştim de bu dava olayını bilmiyodum bi de kolera'ya küfretmemişti o video da Ama küfretmesinin bi sebebi vardı ve sen yazmamışın kübra en iyisi linki gönderiyim https://www.youtube.com/watch?v=UsYr2BdLjUs | |
|
grkn_ceza Admin
Mesaj Sayısı : 905 Yaş : 34 Nerden : İZMİR underground Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti! Ptsi Tem. 09, 2007 10:22 pm | |
| SALAKO KAJMER NE YAPSA YERİDİR SEVMİOM NAPİMMMMMM | |
|