herkesburada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
herkesburada

herkesburada SeN nErDeSiN

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti!

3 posters
YazarMesaj
gd_kubra
Üye
Üye
gd_kubra

Kadın Mesaj Sayısı : 21

Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti! Empty
MesajKonu: Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti!   Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti! Icon_minitimePaz Tem. 08, 2007 12:02 pm

Arrow Exclamation Question

GORA filmine hazırladığı müziklerle tanınan rap'çi Sagopa Kajmer, şarkılarında ve konserlerinde kendisine ve eşine küfürler eden rap'çi Ceza ve kardeşi Ayben'i savcılığa şikayet etti.Kuvvetmira'nın kurucusu Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz), yedi yıl öncetanışıp iyi arkadaş olduğu, elektrik işçisiyken kendini rap'in içindebulan Ceza (Bilgün Özçalkan) ve onun rap'çi kardeşi Ayben Özçalkanhakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Takma adını, Mısır piramitlerinin içindeki hava sirkülasyonunuaraştıran bir bilginden alan Sagopa Kajmer, Bakırköy CumhuriyetSavcılığı'na verdiği dilekçede, Ceza ve Ayben'in, küfürlü müzikleryaparak kendisi ve eşi Kolera'yla (Esen Özyavuz) uğraştıklarınıbelirtti. Bir dönem Ceza'nın Med Cezir ve Rap Star albümlerininmüziklerini yaptığını söyleyen Sagopa Kajmer, ikilinin takma ismiyle"Salako" diye dalga geçtiklerini belirtti.

Sagapo Kajmer, Ceza ve Ayben'in, görüntülerini 11 Şubat'ta internetsitesi YouTube'a verdikleri bir konserlerinde "salako Kajmer. Senis..... etmeye geliyorum oğlum. P..t, şerefsiz, g.... v.s." ifadesinikullandıklarını, bu kadar küfür ve hakaretin bir karşılığının olmasıgerektiğini dilekçesinde vurguladı. 2003'teki bir İsveç konserindeCeza'yla aralarının açıldığını söyleyen Kajmer, "Dönüşte, o zamanki kızarkadaşım, şu anki eşime, çok ağır küfürler ettiler. Olay artık namusdavasına dönüşmüştür. Şikayetçiyim. Uzlaşmayı isterlerse kabuletmiyorum. Ayben de rapçi ve eşimi gözden düşürüp, tek kalmakistemektedir" iddiasında bulundu.
Rap_rock
Yorgun Üye
Yorgun Üye
Rap_rock

Kadın Mesaj Sayısı : 435

MesajKonu: Geri: Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti!   Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti! Icon_minitimePaz Tem. 08, 2007 2:56 pm

Ya bu saloko kajmer olayını biliyodum youtube da videosunu izlemiştim de bu dava olayını bilmiyodum bi de kolera'ya küfretmemişti o video da
Ama küfretmesinin bi sebebi vardı ve sen yazmamışın kübra
en iyisi linki gönderiyim https://www.youtube.com/watch?v=UsYr2BdLjUs
grkn_ceza
Admin
grkn_ceza

MesajKonu: Geri: Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti!   Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti! Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2007 10:22 pm

SALAKO KAJMER NE YAPSA YERİDİR SEVMİOM NAPİMMMMMM

Sagopa, Ceza ve Ayben'i savcılığa şikayet etti!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SAGOPA KAJMER
» SAGOPA kAjMEr
» Fuat-SAgopa playback yapma(24.06.2007) sagopaya diss
» CEZA--holocoust