herkesburada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
herkesburada

herkesburada SeN nErDeSiN

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

PARDON!!!

4 posters
YazarMesaj
grkn_ceza
Admin
grkn_ceza

PARDON!!! Empty
MesajKonu: PARDON!!!   PARDON!!! Icon_minitimeCuma Tem. 06, 2007 8:15 pm

Bir gün kurbağa yakışıklı prensi öper ve prensin konuşma özgürlüğünü her yıl bir kelime konuşmakla kısıtlar.
Prens konuşmamanın acısıyla kıvranır dururken, bir gün ahu gözlü, güzel ve çok şirin bir kız görür. Ve buna sevgisini açıklamak ister ama bunun için büyük fedakarlıklara katlanması gerektiğini düşünür ve güzel kız için bunun yapması gerektiğini düşünür. İlk düşündüğünde "seni çok seviyorum" diyecektir. Prens üç yılı çok zorluklara katlanarak geçirirken kızı görüp de konuşamamanın acısına katlanmayı göze alır.
Zorlu üç yıl sonunda prens "seni seviyorum" demenin onun için tam bir anlam ifade etmeyeceğini düşünüp "benimle evlenir misin" demeyi de kararlaştırarak 2 yıl daha beklemeyi göze alır.
Yine zorluklarla geçen yıllar sonunda prens 5 kelime konuşma hakkına sahip olmuştur ve böylece güzel kıza "seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diyebilecektir. Koşa koşa kızı bulabileceği yerleri dolaşır. En sonunda kızı bulur ve bir şeylerle uğraşmakta olan kıza, "Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diye sorar. Elindeki işi bırakan kız söyleneni anlamayarak, "Pardon?" der.
Rap_rock
Yorgun Üye
Yorgun Üye
Rap_rock

Kadın Mesaj Sayısı : 435

PARDON!!! Empty
MesajKonu: Geri: PARDON!!!   PARDON!!! Icon_minitimeSalı Tem. 10, 2007 8:21 pm

Yuh yani başka bişey diyemiyorum şok oldum
ceza_gozde
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
ceza_gozde

PARDON!!! Empty
MesajKonu: Geri: PARDON!!!   PARDON!!! Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 10:48 am

biliyosum ben bunun gibi bir şey
BsM
Moderatör
Moderatör
BsM

PARDON!!! Empty
MesajKonu: Geri: PARDON!!!   PARDON!!! Icon_minitimePerş. Ağus. 02, 2007 4:38 pm

rap_roc sana katılıorum şok oldummm

PARDON!!!
1 sayfadaki 1 sayfası