BU AŞK BURADA BİTİYOR.. .ben veda etmeyi beceremem, duygularımı pek açığa
vurama zaten, hele bu veda çok daha zor geliyor.Aslında hiç böyle son görüşmeye
gerek yoktu. Ama insanın kanı durmuyor işte, ne varsa bu son anlarda?Ben senden bazı
şeyler için söz istiyorum. Yo... Yo.... hemen öyle bakma, sakın yalnış anlama kırılma
olurmu? Seninle güzel günler geçirdik yada ben öyle sanıyorum ve bunları güzel
hatırlamak en doğrusu olacak onun için bu kısa ve anlamlı aşkı,dinlemesini bilmeyenlere
anlamayanlara,anlatma, kimsenin diline bırakma bu kutsal değeri. Senden bazı şeyler
için söz istiyorum. Sadece temizliği ve saflığıyla yaşatalım bu aşkı kalbimizin kuytu bir
köşesinde! Negüzel başlamıştı ikimizde gençtik deli doluyduk, coşkunluğumuzun son
safhasında kanımızın kaynadığı anda gördük birbiirimizi sevdalandık... Geceler boyu
uykusuz kaldık birbiirimizi düşünmekten,en güzel heyecanları, en güzel bakışları
yaşadık, hemen aşkı yaşadık ...Zamanı durdurup utançları ve sitemleri yaşadık...
Kavgaların en güzelini biz yaptık. Çünkü barışmakta ayrı bir zevk veriyordu bize... Sevdik
sevildik doruğuna vardık bu kutsal duyguların. ak yeminleri ettik tutamıyacağımızı bile
bile, Günlerce aylarca yalnız ikimiz varmış gibi yaşadık.Ne alaylı baka gözlere, ne karşı
çıkan büyüklere, nede bir dost sözüne aldırdık. kendi ateşimizle yandık en önemlisi
birbirimizi anladık. Romantik serin akşam üstleri yaşadık seninle......En güzel çiçekleri
verdin bana, Rüyalarda bile hep ikimiz vardık. Gerçek aşkı tattık; bunu sende
biliyorsun.Öyleyse hep aynı duygularla kalmalı değil mi?Biz birlikte olmasakta !... Güzel
başlayan çok güzel yaşanan bu aşkı aynı temiz duygularla bitirmeliyiz. Şimdide ayrılığın
en güzelini ve en zorunu yine biz yaşıyoruz ... Ne dersin buda Allah'ın bir lütfumu bize ?
Lütfen ağlama..... Neden benimkilerle yarışıyor göz yaşların ?Sen benim güçlü küçük
çekirgem değilmisin?Güçlüsündür Sen... Seni öyle hatırlamak istiyorum,hadi sil göz
yaşlarını, havada kararmak üzere; Zaman hep bize acımasızdı zaten, yine öyle çabuk
olmamızı istiyor herhalde........ SANA BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM, MAVİ GÖMLEĞİN
SANA ÇOK YAKIŞIYOR, BİRDE KÜÇÜK BİR İSTEK ARKANA DÖNÜP BAKMA TAMAM MI !
HERŞEY BURADA BİTSİN HOŞÇAKAL