herkesburada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
herkesburada

herkesburada SeN nErDeSiN

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

herşey burada bitsin hoşçalak

2 posters
YazarMesaj
grkn_ceza
Admin
grkn_ceza

herşey burada bitsin hoşçalak Empty
MesajKonu: herşey burada bitsin hoşçalak   herşey burada bitsin hoşçalak Icon_minitimeCuma Tem. 06, 2007 7:27 pm

BU AŞK BURADA BİTİYOR.. .ben veda etmeyi beceremem, duygularımı pek açığa

vurama zaten, hele bu veda çok daha zor geliyor.Aslında hiç böyle son görüşmeye

gerek yoktu. Ama insanın kanı durmuyor işte, ne varsa bu son anlarda?Ben senden bazı

şeyler için söz istiyorum. Yo... Yo.... hemen öyle bakma, sakın yalnış anlama kırılma

olurmu? Seninle güzel günler geçirdik yada ben öyle sanıyorum ve bunları güzel

hatırlamak en doğrusu olacak onun için bu kısa ve anlamlı aşkı,dinlemesini bilmeyenlere

anlamayanlara,anlatma, kimsenin diline bırakma bu kutsal değeri. Senden bazı şeyler

için söz istiyorum. Sadece temizliği ve saflığıyla yaşatalım bu aşkı kalbimizin kuytu bir

köşesinde! Negüzel başlamıştı ikimizde gençtik deli doluyduk, coşkunluğumuzun son

safhasında kanımızın kaynadığı anda gördük birbiirimizi sevdalandık... Geceler boyu

uykusuz kaldık birbiirimizi düşünmekten,en güzel heyecanları, en güzel bakışları

yaşadık, hemen aşkı yaşadık ...Zamanı durdurup utançları ve sitemleri yaşadık...

Kavgaların en güzelini biz yaptık. Çünkü barışmakta ayrı bir zevk veriyordu bize... Sevdik

sevildik doruğuna vardık bu kutsal duyguların. ak yeminleri ettik tutamıyacağımızı bile

bile, Günlerce aylarca yalnız ikimiz varmış gibi yaşadık.Ne alaylı baka gözlere, ne karşı

çıkan büyüklere, nede bir dost sözüne aldırdık. kendi ateşimizle yandık en önemlisi

birbirimizi anladık. Romantik serin akşam üstleri yaşadık seninle......En güzel çiçekleri

verdin bana, Rüyalarda bile hep ikimiz vardık. Gerçek aşkı tattık; bunu sende

biliyorsun.Öyleyse hep aynı duygularla kalmalı değil mi?Biz birlikte olmasakta !... Güzel

başlayan çok güzel yaşanan bu aşkı aynı temiz duygularla bitirmeliyiz. Şimdide ayrılığın

en güzelini ve en zorunu yine biz yaşıyoruz ... Ne dersin buda Allah'ın bir lütfumu bize ?

Lütfen ağlama..... Neden benimkilerle yarışıyor göz yaşların ?Sen benim güçlü küçük

çekirgem değilmisin?Güçlüsündür Sen... Seni öyle hatırlamak istiyorum,hadi sil göz

yaşlarını, havada kararmak üzere; Zaman hep bize acımasızdı zaten, yine öyle çabuk

olmamızı istiyor herhalde........ SANA BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM, MAVİ GÖMLEĞİN

SANA ÇOK YAKIŞIYOR, BİRDE KÜÇÜK BİR İSTEK ARKANA DÖNÜP BAKMA TAMAM MI !

HERŞEY BURADA BİTSİN HOŞÇAKAL
BsM
Moderatör
Moderatör
BsM

herşey burada bitsin hoşçalak Empty
MesajKonu: Geri: herşey burada bitsin hoşçalak   herşey burada bitsin hoşçalak Icon_minitimeC.tesi Ağus. 04, 2007 10:30 am

saol

herşey burada bitsin hoşçalak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-